Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Bestelauto verzekering

Gewoon goed verzekerd van A naar B

Wanneer je een zakelijke bestelauto rijdt, is het wettelijk verplicht om schade aan derden te verzekeren met Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Maar hoe zit het met het verzekeren van je bestelauto? Daarvoor kun je bij Boveko een bestelauto verzekering afsluiten. We informeren je graag over wat daar wel en niet onder valt. Gewoon goed verzekerd van A naar B: dat regelen we voor je.

Een bestelauto verzekering VS. een personenauto verzekering

Bij een bestelauto verzekering kun je net als bij een personenauto kiezen uit Wettelijke Aansprakelijkheid (verplicht), WA + beperkt casco of WA + volledig casco. Wel verschilt een bestelauto van een personenauto door het gebruik ervan. Wanneer de auto beschikt over een laadruimte en je deze zakelijk gebruikt om goederen te vervoeren, dien je een bestelauto verzekering af te sluiten in plaats van een personenautoverzekering.

Let wel op dat de laadruimte niet meer gewicht mag bevatten van 3500 kg. Althans, dat mag gerust, maar dan dien je een verzekering voor een vrachtwagen af te sluiten.
bestelauto verzekering

Zo zit het met je goederen bij een bestelauto verzekering

Een belangrijke vraag bij de bestelauto verzekering is of de goederen die je vervoert ook direct verzekerd zijn. Denk hierbij ook aan eventuele gereedschappen in een bus. Dit valt onder geen enkele cascodekking en moet dus aanvullend verzekerd worden.

Hiernaast is het belangrijk om rekening te houden met bestickering van de bestelauto. Dit dien je apart te vermelden bij een casco dekking, omdat dit bij schade vaak ook iets is dat moet worden vervangen.

Weten dat je goed verzekerd bent is wel zo relaxed

De juiste verzekeringen uitzoeken voor je onderneming is een flinke uitdaging. Waar vind je een eerlijke en scherpe premie, maar kun je tegelijkertijd altijd terecht met vragen of schade? Bij Boveko. Wij verdiepen ons in jouw branche en onderneming, zoeken de nodige verzekeringen mét goede premie voor je uit en staan te allen tijde voor je klaar.

Weten dat je goed verzekerd bent en weten waar je terecht kunt. Is dat niet relaxed op pad gaan?

Direct jouw bestelauto verzekering afsluiten?

Vragen over een geschikte bestelauto verzekering of aan te raden aanvullingen als goederentransport, inzittenden en rechtsbijstand? We denken graag met je mee en adviseren in een passende oplossing voor jouw onderneming.

Bestelauto
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact