Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

CAR- en montageverzekering

Waarom een montageverzekering?

Bij bouwprojecten kan altijd schade ontstaan. Denk aan ontwerp- en/of bouwfouten, diefstal, vandalisme en hevige storm. Je installeert bijvoorbeeld een keuken en beschadigt daarbij de vloer in de woning. Met de Construction All Risks (CAR) verzekering is alle materiële schade die op de bouwplaats ontstaat verzekerd, of die nu veroorzaakt is door bouw-, installatie-, of montagewerkzaamheden.

Doorlopende- of aflopende CAR verzekering

De CAR verzekering is er in een doorlopende en aflopende variant. De aflopende CAR verzekering geldt voor één project, waarbij je desgewenst de onderhoudstermijn kunt meeverzekeren. De doorlopende CAR verzekering is bedoeld voor ondernemers die meer projecten per jaar willen verzekeren. Als je aannemer of installateur bent, is een CAR verzekering onmisbaar en de doorlopende variant een voordelige keuze. Ook onderaannemers en installateurs die je inhuurt voor het project, vallen dan onder de CAR verzekering.

De montageverzekering

De montageverzekering is specifiek voor installatiewerken. Met de montageverzekering ben je verzekerd tijdens installatie en- montagewerk voor verlies of beschadiging van zaken die je hebt gemonteerd en bij diefstal van installatiematerialen.

Doe je voordeel met ons uitgebreide netwerk, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor je CAR - of montageverzekering. De adviseur van Boveko Bedrijfsverzekeringen zorgt er voor dat de verzekeringsvoorwaarden van de CAR- of montageverzekering op je bedrijf en werkzaamheden aansluiten.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

CAR- en montage
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact