Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Maak kennis met Jesse

Jesse van Ekeren

Operationeel Manager

Ik ben eindverantwoordelijk voor de hypotheek- en verzekeringsafdeling en houd me vooral bezig met strategie, data, innovatie, personeel, automatisering, organisatie en marketing. Niet het financiële resultaat staat bij ons voorop, maar de klanttevredenheid en de duurzame totaalrelatie. Wij willen echt iets betekenen voor mensen. Niet alleen er zijn wanneer zij een huis kopen of verkopen, maar een vertrouwenspersoon zijn voor een klant tijdens hun hele leven. Daarom zou ik graag onze klanten behouden voor het leven.

Vanaf mijn 19e ben ik werkzaam in de organisatie. Mijn eerste taak was het updaten van alle software en zorgen dat adviseurs met de juiste getallen werkte. Kennis van IT is nog altijd erg belangrijk in de wereld van financiële dienstverlening. Een onmisbare combinatie.

Mijn grootste hobby is muziek maken. Of het nou via mijn telefoon, op de gitaar of op mijn draaitafel. Naast mijn werk speel ik graag een potje padel of loop ik hard. Ik wil van elk moment in mijn leven genieten want het leven is zo kort, het is zonde omdat niet te doen, hoe anders het soms ook loopt. Nu ik ook vader ben van een dochter ga je ook echt anders kijken naar dingen.

Jesse van Ekeren
golfbeweging1
golfbeweging2

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@boveko.nl
Kennis maken
Contact