Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Maak kennis met Jesse

Jesse van Ekeren

Financieel adviseur

Naast het geven van advies in alle denkbare verzekeringen houd ik me hoofdzakelijk bezig met strategie, innovatie, personeel, automatisering, organisatie en marketing. Samen met mijn vader zijn we eindverantwoordelijk voor het resultaat. Tegenwoordig zetten we niet meer het financiële resultaat voorop, maar gaan we voor kwaliteit en voor het creëren van klanten voor het leven. Wij willen echt iets betekenen voor mensen. Niet alleen er zijn wanneer zij een huis kopen of verkopen, maar een vertrouwenspersoon zijn voor een klant tijdens hun hele leven.

Vanaf mijn 19e ben ik werkzaam in ‘de zaak ‘. Mijn eerste taak was het updaten van alle software en zorgen dat adviseurs met de juiste getallen werkte. Kennis van IT is nog altijd erg belangrijk in de wereld van financiële dienstverlening. Een onmisbare combinatie.

Mijn grootste hobby is muziek maken. Of het nou via mijn telefoon, op de gitaar of op mijn drumcomputer is. Daarnaast staat genieten bij mij voorop. Het leven is zo kort, het is zonde omdat niet te doen, hoe anders het soms ook loopt. Ik ben sinds kort ook vader van mijn dochter Lulu geworden. Dan ga je ook echt anders kijken naar dingen.

Jesse van Ekeren
golfbeweging1
golfbeweging2

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@boveko.nl
Kennis maken