Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Cyber- en Data Risks verzekering

98% van de ondernemers krijgt te maken met een vorm van cybercrime en/of dataverlies.

Om deze reden is een zakelijke Cyber- en Data Risks verzekering belangrijker dan ooit. Een hack kan namelijk desastreuze gevolgen hebben voor jouw onderneming. Denk aan verlies van persoonlijke gegevens van klanten en personeel, inzicht in en toegang tot financiën, schade aan je IT systemen of onbereikbaarheid van je website.

Het belang van data groeit. Ook voor cybercriminelen.

Voor steeds meer ondernemers is data de kern van de onderneming. Het belang van data - zowel de hoeveelheid, als all-time toegang - groeit. Het is dan ook niet vreemd dat cybercriminaliteit daarmee de snelst groeiende vorm van criminaliteit is. Waarom jouw onderneming doelwit is? Dat is het niet. Althans, niet specifiek. De meeste, steeds inventievere aanvallen worden willekeurig verspreid in de hoop zo veel mogelijk te 'raken'.

Deze pure pech hoeft je niet kwetsbaar te maken. Met een Cyber- en Data Risks verzekering ben je verzekerd van hulp en vergoeding als jouw onderneming slachtoffer wordt van een cyberaanval.

Hulpverlening wanneer je dit het hardst nodig hebt

Hulpverlening. Misschien wel de belangrijkste reden om een cyberverzekering af te sluiten. Deze hulp is erop gericht om schade te beperken en bedrijfsactiviteiten snel te kunnen hervatten. Deze hulpverlening bestaat uit:

  • Een 24/7 helpdesk
  • Forensisch experts (voor het onderzoeken van de toedracht en de omvang en het herstel)
  • De tijdige melding aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) wordt gecoördineerd.
  • Juridische bijstand
  • PR-bureau voor communicatie-advies

De dekking van een Cyber- en Data Risks verzekering

Binnen deze verzekering zijn alle onderdelen in één pakket verzekerd. Dit betreft systeeminbraak, privacy, digitale aansprakelijkheid, hacking, afpersing én omzetverlies door cyberaanvallen. Het is hierbij niet mogelijk om de onderdelen los van elkaar te verzekeren. Meer lezen over deze dekking, praktijkvoorbeelden en preventiemaatregelen voor jouw onderneming?
Downloadonze gratis cyberbrochure

Boveko denkt met je mee.

Direct goed verzekeren? Dat raden wij wel aan, want nogmaals: een goede zakelijke Cyber- en Data Risks Verzekering is belangrijker dan ooit. Ook in jouw branche. Neem contact met ons op voor advies op maat. Boveko denkt met je mee.

 

Bekijk de brochure

Cyber- en Data Risks
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact