Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Eigen vervoerverzekering

Waarom een eigen vervoerverzekering?

Je bent zzp’er of mkb’er en je gereedschap en apparatuur wordt uit je bestelbus gestolen. Het gevolg een financiële strop en je kunt je werkzaamheden niet uitvoeren. Gereedschap en apparatuur zijn gewild, vaak kostbaar en daarmee aantrekkelijk voor inbrekers. Je moet deze spullen echter wel zo snel mogelijk vervangen om je werkzaamheden te kunnen uitvoeren. De eigen vervoersverzekering biedt dekking voor dergelijke voorvallen.

Wat verzekert de eigen vervoerverzekering?

Met een eigen vervoerverzekering zijn alle goederen en materialen in een motorrijtuig verzekerd  tegen de gevolgen van schade veroorzaakt door een van buiten komend onheil, inclusief diefstal. Ook als er tijdens transport goederen beschadigd raken, kun je een beroep doen op je eigen vervoerverzekering. De eigen vervoerverzekering geldt 24 uur per dag en 7 dagen per week en biedt dekking tegen schade en verlies van goederen en gereedschappen die zich in het motorrijtuig bevinden.

Sluit een eigen vervoerverzekering eenvoudig af

Welke eigen vervoerverzekering is geschikt voor jouw bedrijf? Uiteraard is dat afhankelijk van wat je zoal vervoert en in het motorrijtuig hebt liggen. De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen helpen je graag bij het bepalen welke eigen vervoerverzekering bij jouw onderneming past. Wij sluiten de eigen vervoerverzekering graag voor je af zodat je met een gerust hart op pad kunt gaan. Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Eigen vervoer
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet