Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Evenementenverzekering

Waarom een evenementverzekering?

Als je een evenement organiseert, wil je uiteraard 'alles' tot in de puntjes geregeld hebben. Er zijn echter altijd factoren waar je als organisator geen invloed op hebt. Vanwege een storm moet bijvoorbeeld het evenement worden afgelast. Een evenementenverzekering dekt onder andere de financiële schade als het evenement niet doorgaat, onderbroken of uitgesteld moet worden.

Een verzekering op maat

Niet elk evenement heeft dezelfde risico’s. Je kunt daarom kiezen uit verschillende rubrieken. Je kunt het aansprakelijkheidsrisico die je als organisator van een evenement loopt, schade aan je eigendommen of gehuurde en of geleende spullen, schade die door bezoekers wordt toegebracht, contact geld, financiële schade als het evenement onderbroken of uitgesteld dient te worden of het evenement niet doorgaat, verzekeren. Zo kun je je verzekeren tegen de risico’s die passen bij je evenement. Uiteraard willen de specialisten van Boveko Bedrijfsverzekeringen samen met jou naar de mogelijkheden kijken om te komen tot een op maat gesneden evenementenverzekering.

Voordelige evenementenverzekering

Organiseer je meerdere keren per jaar een evenement? Het afsluiten van een doorlopende evenementenverzekering is dan waarschijnlijk goedkoper.

De adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen adviseren je graag bij het vinden van een goedkope evenementenverzekering zodat jij je volledig kunt richten op het organiseren van het evenement. Daar gaat het je natuurlijk om.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Evenementen
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact