Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Extra kostenverzekering

Waarom een extra kostenverzekering?

Jouw bedrijfspand wordt door brand verwoest en je moet tijdelijk een ander onderkomen huren om je werkzaamheden te kunnen voortzetten. Naast de geleden schade kun je flink wat geld kwijt zijn aan de huur van een tijdelijk onderkomen. Om toch weer snel je normale werkzaamheden te kunnen oppakken, kun je een extra kostenverzekering afsluiten.

Voor welke extra kosten is de verzekering?

De extra kostenverzekering dekt de extra kosten die je maakt om de normale bedrijfswerkzaamheden na een schade voort te zetten.

Extra kosten om je bedrijfsactiviteiten in gang te zetten, kun je verzekeren via een bedrijfsschadeverzekering. De extra kosten kunnen bestaan uit bijvoorbeeld de kosten van het tijdelijk huren van een ruimte en apparatuur, extra personeel- en communicatiekosten.

Heb je echter een bedrijf (bijvoorbeeld een installatie- en/of bouwbedrijf) die na een calamiteit geen inkomensderving lijdt en slechts extra kosten moet maken? In dat geval is de extra kostenverzekering een goede oplossing. Immers verricht je uitsluitend werkzaamheden op andere locaties.

De verzekeringsspecialisten van Boveko Bedrijfsverzekeringen staan je graag met raad en daad bij om samen de risico's te inventariseren en desgewenst de financiële risico's te verzekeren.

Wat zijn de extra kosten voor deze verzekering?

De extra kostenverzekering hoeft niet extra veel te kosten. Een uitgebreide vergelijk van de polisvoorwaarden in combinatie met de premiestelling loont. Wij zijn onafhankelijk en kunnen mede daardoor een extra kostenverzekering voor je afsluiten met gunstige voorwaarden en premiestelling. Zo helpen wij je de extra kosten van deze verzekering laag te houden.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Extra kosten
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet