Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Glasverzekering

Waarom een glasverzekering?

Vandalisme, een bedrijfsongelukje, storm of een kapotte ruit is altijd vervelend. Stel dat je als winkelier een groot etalageraam aan de straatkant van de winkel hebt en je constateert dat het raam is verbrijzeld. Het raam is niet direct leverbaar met als gevolg dat er een noodvoorziening getroffen moet worden. Dan is het fijn dat je een glasverzekering hebt afgesloten waardoor niet alleen een nieuw raam maar ook de kosten van een noodvoorziening zijn verzekerd.

Wat valt onder een glasverzekering?

De verzekering dekt breuk van het tot lichtdoorlating of afsluiting dienende glas met uitzondering van glas in windschermen, in balkon- of terreinafscheidingen en in portieken en trappenhuizen voor gemeenschappelijk gebruik.

Kun je bijzonder glassoorten verzekeren?

Dat is mogelijk. De bijzondere glassoorten dienen dan wel expliciet op het polisblad te worden vermeld. Je kunt denken aan:

  • Glas met een dikte van meer dan 8 mm;
  • Glas in voorzetramen: gebogen glas, bewerkt glas, gebrandschilderd glas in lood en gekleurd glas dienende tot gevelversiering;
  • hardglas (zoals securit) en spiegeldraadglas.

Neem contact op met de specialisten van Boveko Bedrijfsverzekeringen voor een advies op maat en voor het afsluiten van je zakelijke verzekeringen.

Glas
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact