Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Koelschadeverzekering

Waarom een koelschadeverzekering?

Vooral in de horeca en food- sector komt opslag van goederen onder gekoelde omstandigheden voor. Stel: je bent slager en komt 's morgen op je werk en constateert dat de vriesinstallatie niet meer (goed) werkt. Al het vlees is ontdooid en inmiddels bedorven. Dan is het goed dat je een koelschadedekking hebt als onderdeel van je inventaris- en goederenverzekering.

In welk geval wordt de koelschade vergoed?

Alleen als de schade is ontstaan door:

  • Stroomuitval van een aaneengesloten periode van minimaal 6 uur;
  • Plotselinge en onvoorziene beschadiging van je koel- of vriesinstallatie en daarbij horende reservoirs, leidingen en andere onderdelen.

Kun je apart een koelschadeverzekering afsluiten?

Neen, de dekking voor koelschade is een onderdeel van de inventaris- en goederenverzekering.

Met een inventaris- en goederenverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je inventaris en goederen. Het betreft alle goederen, voorraden, machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in het gebouw waar je als ondernemer actief bent. De dekking is standaard voor schade na brand, storm, waterschade, inbraak, diefstal of blikseminslag. De mogelijkheid is aanwezig de dekking ook uit te breiden met bijvoorbeeld huurdersbelang.

Neem gerust contact op met één van onze zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen. We helpen je graag en niet alleen bij het afsluiten van een verzekering maar ook bij schade.

Koelschade
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet