Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Milieuschadeverzekering

Waarom een milieuschadeverzekering?

Stel je voor dat je bedrijfspand in brand 'vliegt'. Heel vervelend, maar gelukkig heb je een goede inventaris- en opstalverzekering afgesloten. Door het vrijkomen van asbest en verontreinigd bluswater is de bodem verontreinigd. Het hele terrein dient afgegraven en gesaneerd te worden. De kosten van een dergelijke sanering lopen hoog op. Het is verstandig om voor dergelijke gebeurtenissen een milieuschadeverzekering af te sluiten.

Voordelen van een milieuschadeverzekering

Een milieuschadeverzekering dekt de kosten en financiële gevolgen van milieuschade. Zo is de sanering meeverzekerd en ook de kosten van bijvoorbeeld grondonderzoek. Schade op zowel je eigen locaties als locaties waar je werkzaamheden uitvoert. Het motto ‘de vervuiler betaalt’ wordt steeds strikter toegepast. Het afsluiten van een milieuschadeverzekering is daarom een absolute noodzaak. Laat je goed adviseren over mogelijke milieuschaderisico’s en sluit een op maat gesneden milieuschadeverzekering via Boveko Bedrijfsverzekeringen af.

Bovengrondse- of ondergrondse tanks zijn alleen verzekerd als je deze apart hebt meeverzekerd.

Groot aanbod milieuschadeverzekeringen

Laat je vrijblijvend voorlichten over deze verzekering of kom langs voor een advies op maat. Je persoonlijk adviseur van Boveko Bedrijfsverzekeringen is ter zake deskundig en bekend met het ruime aanbod van verzekeringsmaatschappijen, producten en voorwaarden. Zo kan de adviseur je een passend advies geven over een milieuschadeverzekering met uitstekende voorwaarden en premie. De ervaren specialisten van Boveko Bedrijfsverzekeringen helpen je graag om voor jou een milieuschadeverzekering af te sluiten.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Milieuschade
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet