Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Reconstructieverzekering

Waarom een reconstructiekostenverzekering?

Je bent een moderne ondernemer die meegaat met zijn tijd en heb je complete administratie digitaal opgeslagen. Wat als onverhoopt de computers worden gestolen en de laatste maanden geen back-up is gemaakt? Het achterhalen van alle gegevens van je bedrijfsadministratie kost veel tijd, moeite en geld. De reconstructieverzekering biedt uitkomst. Niet alleen je papieren administratie is verzekerd, ook de software die je gebruikt voor je administratieve processen, de feitelijke computerbestanden en de gegevens die op andere dragers zoals dvd's staan, vallen onder de dekking.

Je administratie weer op orde kijken met de reconstructieverzekering

Alle kosten die je moet maken om je administratie weer op orde te krijgen na een onfortuinlijke gebeurtenis zijn gedekt onder de reconstructieverzekering. Je moet daarbij denken aan de gegevens die je kwijt bent en ook bijvoorbeeld aan het verlies van software en andere informatiedragers. Zeker wanneer je jouw administratie geheel of grotendeels digitaal hebt opgeslagen, is het aan te raden een reconstructieverzekering af te sluiten.

Welke reconstructieverzekering past bij jouw onderneming?

Voor een passende reconstructieverzekering ben je bij Boveko Bedrijfsverzekeringen aan het juiste adres. Na analyse van de wijze waarop je je bedrijfsadministratie voert, kunnen wij een gedetailleerd advies geven. Wij vergelijken de voorwaarden en premiestelling van verschillende aanbieders en bieden je een reconstructieverzekering aan die aansluit bij jouw bedrijfsvoering. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag.

Reconstructie
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet