Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Sportvereniging verzekering

Waarom een verzekering voor sportverenigingen?

Als bestuurslid van een vereniging wil je dat iedereen zorgeloos zijn favoriete sport kan beoefenen. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan als er bijvoorbeeld 'iets' met de accommodatie gebeurt. Kies daarom een verzekering voor je vereniging die waarborgt dat de club geen onnodige financiële risico’s loopt. De adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen weten welke verzekeringen je vereniging nodig heeft en kunnen je een interessant verzekeringspakket aanbieden. Alle verzekeringen voor je vereniging regelen wij in één keer.

Boveko’s verzekeringspakket voor voetbalverenigingen

Voor voetbalverenigingen in de regio Rivierenland heeft Boveko Bedrijfsverzekeringen met diverse verzekeraars een speciaal verzekeringspakket samengesteld. Voordeel, voor jouw vereniging, van een verzekeringspakket en premie bij één verzekeringsmaatschappij. Informeer vrijblijvend als bestuurder naar de verzekeringen voor jouw vereniging en naar ons speciale voetbalpakket.

Speciale verzekering voor elke soort vereniging met (een) kunstgrasveld(en)

Boveko Bedrijfsverzekeringen biedt een speciale kunstgrasverzekering aan. De speciale kunstgrasverzekering dekt schade aan zowel de onderlaag als de kunstgrasmat. Daarnaast kan deze verzekering voor je vereniging ook de schade dekken aan materiële zaken welke zich op of rondom het veld bevinden zoals lichtmasten en hekwerk. Speel je vereniging op kunstgras? Informeer naar Boveko’s kunstgrasverzekering. Je zult verrast zijn door de gunstige premie en voorwaarden.

Sportvereniging
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet