Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Verkeersschade Medewerkers

Goed verzekerd in geval van een verkeersongeval tijdens werktijd

Een kennismakingsgesprek met een nieuwe klant, presentatie van een nieuw product of dienst of gewoon even op pad voor een zakelijke boodschap. Medewerkers (met name in de buitendienst) zitten niet de hele dag 'veilig' binnen. Wat als zij tijdens werktijd in een verkeersongeval terecht komen? Wie er dan aansprakelijk en belangrijker nog: hoe kun je je hier als ondernemer tegen verzekeren? Met een verkeersschadeverzekering voor medewerkers dek je de kosten van zo'n verkeersongeval.

Waarom een verkeersschadeverzekering voor medewerkers?

Wanneer zich tijdens werktijd een verkeersongeval voordoet, liggen de kosten om de schade te vergoeden vaak bij jou als werkgever. Hierbij moet je denken aan kosten voor het ziekenhuis, eventuele revalidatiekosten, maar ook de kans op bijdrage aan de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Omdat deze kosten flink op kunnen lopen, raden wij te allen tijde een verkeersschadeverzekering voor medewerkers aan. Maar waar ben je dan precies voor verzekerd?

Waar ben je precies voor verzekerd met een verkeersschadeverzekering voor medewerkers?

Met een verkeersschadeverzekering voor medewerkers zijn alle medewerkers binnen de organisatie verzekerd voor letsel- en zaakschade die tijdens werktijd worden veroorzaakt in het verkeer. Wanneer je deze verzekering afsluit, ben je niet alleen verzekerd in geval van een auto-ongeval, maar ook als fietser, voetganger of in het openbaar vervoer.

Hiernaast ben je als werkgever ook verzekerd wanneer de schuld niet bij één van je werknemers ligt. Ook wanneer je niet aansprakelijk bent voor het ongeval, dekt een verkeersschadeverzekering voor werknemers de kosten.

Welke schade wordt niet gedekt met deze verzekering?

Bij Boveko informeren we je altijd uitgebreid over waar je wel en niet voor verzekerd bent en waar dus eventueel aanvullende verzekeringen voor nodig zijn. Zo is de schade aan het eventueel betrokken motorrijtuig niet gedekt. Hiervoor raden we de personenauto verzekering óf de bestelauto verzekering aan.

Daarnaast heeft een verzekeraar vaak eisen en/of voorwaarden waar je aan moet voldoen. Het kan namelijk zijn dat je in sommige (soms logische) gevallen niet bent verzekerd. Dit geldt ook bij een verkeersschadeverzekering voor medewerkers. Zo is schade niet gedekt als de bestuurder zelf onverzekerd is, als er alcohol of medicijnen in het spel zijn of als er geen helm of gordel wordt gedragen.

Kunnen wij je verder helpen met een verkeersschadeverzekering voor medewerkers binnen jouw organisatie?

Heb je nog vragen of wil je de verkeersschadeverzekering voor medewerkers direct afsluiten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Ook hier kun je op ons rekenen.

Verkeersschade Medewerkers
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet