Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Wagenparkverzekering

De markt voor wagenparkverzekeringen is volop in beweging, Steeds meer wagenpark collectiviteiten worden door de verzekeraars door een ongunstige premie/schadeverhouding opgezegd. Het zal je maar overkomen en waar moet je naar toe om het risico van je wagenpark onder te brengen. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

Is een zakelijke wagenparkverzekering altijd voordeliger?

Niet in alle gevallen is een verzekering voor je wagenpark voordeliger. De premiestelling is onder andere afhankelijk van het type bedrijf, het gebruik van de objecten, de gewenste dekking, de bestuurders, ingebrachte schadevrije jaren en nog een aantal relevante factoren.

In een aantal gevallen kan het voordeliger zijn om de auto's los te verzekeren bij verschillende verzekeraars. Onze adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen zetten beide mogelijkheden naast elkaar en bieden jou de voordeligste oplossing aan.

Zijn er naast de standaard dekkingen WA, WA-extra en WA-casco nog andere opties

Een wagenparkverzekering is ook uit te breiden met een inzittendenverzekering en/of WEGAM verzekering voor je werknemers/ bestuurders. Tevens is het mogelijk om een dekking voor rechtsbijstand af te sluiten en bijvoorbeeld de goederen tijdens transport mee te verzekeren. Dat kan door het sluiten van een eigen vervoersverzekering of goederentransportverzekering.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor je wagenpark? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij helpen je graag verder met het samenstellen van je wagenparkverzekering(en).

Wagenpark
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact