Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

WEGAM verzekering

Je medewerker rijdt van het bedrijfspand naar een klant en raakt onderweg betrokken bij een botsing. Je medewerker loopt daarbij blijvend letsel op. Als werkgever ben je aansprakelijk voor de schade en of letsel tijdens werkgerelateerd vervoer. Daarom is het verstandig een WEGAM verzekering af te sluiten als je medewerkers op pad zijn voor het werk. Wegam staat voor werkgeversaansprakelijkheid bij gebruik van motorvoertuigen. Ook schade en/of letsel tijdens lopen of fietsen in werktijd valt onder de dekking van een WEGAM verzekering.

Zekerheid op de weg met de WEGAM verzekering

Dagelijks zijn werknemers voor jou, als werkgever, onderweg. Dit brengt risico's met zich mee met mogelijk grote financiële gevolgen voor jou als ondernemer en voor de continuïteit van je onderneming. De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt dit risico niet, omdat op deze verzekering schade met of door motorrijtuigen is uitgesloten.

De WEGAM- verzekering is een verzekering die de financiële risico's afdekt van je medewerkers die tijdens werktijd betrokken raken bij bedrijfs- of verkeersongevallen. Onder de dekking van de WEGAM verzekering valt schade tijdens verkeersdeelname veroorzaakt met een motorrijtuig, als voetganger, als fietser en met het openbaar vervoer.

Of het nu om een leaseauto, auto van de zaak of een privéauto van de werknemer gaat, zolang het om uitvoeren van werkzaamheden gaat, dekt de WEGAM verzekering de schade. Schade tijdens 'zuiver woon-werkverkeer' valt niet onder de dekking.

Wijs op weg met de WEGAM verzekering

Heb je een uitgebreid wagenpark of zijn je medewerkers veel onderweg? Verzeker jezelf tegen werkgeversaansprakelijkheid door het afsluiten van een WEGAM verzekering. Je laat je werknemers dan tijdens werktijd met een gerust hart deelnemen aan het verkeer.

Voor de juiste WEGAM verzekering ben je bij de adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen aan het goede adres. Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar ons ruime aanbod van WEGAM verzekeringen.

WEGAM
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact