Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Werknemersschadeverzekering

Je werknemer valt na zijn werkdag op weg naar huis van zijn fiets en raakt verlamd. Je werknemer snijdt met een vlijmscherp mes de taart aan en snijdt echter ook haar vingertop af. Tijdens een teambuildingsuitje raakt een medewerker van je gewond.  De werknemersschadeverzekering verzekert jouw werknemers tegen schade als gevolg van werkgerelateerde ongevallen.

Waarom een werknemersschadeverzekering?

Steeds meer rechterlijke uitspraken en uitspraken van de Hoge Raad leggen de aansprakelijkheid van ongevallen van werknemers bij de werkgever. Op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) zijn niet altijd deze schadegevallen te claimen.

Wat houdt de werknemersschadeverzekering (WSV) in?

Het betreft een aanvulling op AVB-verzekering en fungeert als vangnet. De werknemersschadeverzekering dekt schade als gevolg van ongevallen die werkgerelateerd en geeft dekking voor situaties die niet standaard onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vallen.

Neem contact op met de specialisten van Boveko Bedrijfsverzekeringen voor een advies op maat en voor het afsluiten van je zakelijke verzekeringen.

Werknemersschade
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet