Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Maak kennis met Jenno

Jenno van Ekeren

Partner

In ’96 heb ik de eerste zaak opgericht, waar ik nog steeds heel trots op ben. Samen met mijn 4 compagnons, Dennis, Vincent, Tessa en Jesse (deze laatste twee zijn ook nog eens mijn kinderen), staan we gezamenlijk aan het roer. Dit doen wij met passie, door dicht bij de klant, bereikbaar en benaderbaar te zijn. Ik vind het prachtig om de waardering van onze klanten te zien, bijvoorbeeld in de vorm van een review. Binnen Van Ekeren, Van Ekeren Kuiper en Boveko doe ik van alles. Ik geef advies over hypotheken, ben vooral ook ondernemer en verbinder tussen de specialismes in de bedrijven. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld, loop ik hard, of geniet ik van momenten met mijn grote trots: onze kleinkinderen.

De laatste tijd hou ik me bezig met zogenaamde Benen-op-tafel-gesprek, daarbij zit ik rond de tafel met klanten in mijn eigen leeftijdscategorie. We kijken in zo’n gesprek naar vragen die velen van ons bezighouden. Denk aan kan ik eerder stoppen met werken? Hoe wil ik nu en in de toekomst wonen? Kan ik mijn kinderen financieel helpen? Kan ik een vakantiehuisje in het buitenland kopen?

Het is mooi om te zien dat de passie waar ik in 1996 mee begon, tegenwoordig ook echt onderdeel van onze open organisatiecultuur is. Iedere klant, iedere woning en iedere (financiële) situatie is uniek, dat weten wij. Onze belangrijkste waarden? Eerlijk, persoonlijk, snel en altijd bereikbaar zijn, goed samenwerken en er zijn voor het leven.

Jenno van Ekeren
golfbeweging1
golfbeweging2

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@boveko.nl
Kennis maken
Contact