Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697

De voordelen van een rechtsbijstandverzekering voor jouw bedrijf!

De voordelen van een rechtsbijstandverzekering voor jouw bedrijf!

Als ondernemer is het van essentieel belang om de nodige maatregelen te treffen om je bedrijf te beschermen tegen onvoorziene risico's. Een van de meest waardevolle verzekeringen die bedrijven kunnen overwegen, is de rechtsbijstandsverzekering. In deze blog zullen de voordelen van een rechtsbijstandsverzekering worden besproken, met een focus op hoe Boveko kan helpen bij het bieden van de juiste dekking voor jouw onderneming.

Bescherming tegen juridische kosten:

Juridische geschillen kunnen voor je bedrijf kostbaar zijn, zowel in termen van financiële middelen als in tijd en energie. Een rechtsbijstandverzekering biedt dekking voor juridische kosten die voortvloeien uit geschillen, zoals advocaatkosten, gerechtskosten en andere juridische uitgaven. Met de juiste rechtsbijstandsverzekering kun je gerust zijn, wetende dat je bedrijf gedekt is in geval van een conflict.

De 5 meest voorkomende geschillen:

  • Een conflict met klanten of leveranciers
  • Een probleem met een werknemer
  • Hulp bij verhalen van letsel- en materiële schade
  • Conflicten met de verhuurder van je bedrijfsruimte
  • Problemen met betalingen van klanten

Deskundig juridisch advies:

Een rechtsbijstandsverzekering geeft je de toegang tot deskundig juridisch advies. Bij Boveko begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Door te kiezen voor een rechtsbijstandverzekering van Boveko kun je vertrouwen op onze expertise op het gebied van bedrijfsverzekeringen en krijg je juridisch advies op maat dat aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. Onze ervaren professionals staan voor je klaar om te helpen bij juridische kwesties en geschillen.

Wat is er wel- en niet verzekerd:

Een rechtsbijstandverzekering kan van onschatbare waarde zijn wanneer zich juridische geschillen voordoen. Het is echter belangrijk om te begrijpen wat wel en niet gedekt is door zo'n verzekering. Over het algemeen biedt een rechtsbijstandverzekering dekking voor geschillen op gebieden zoals arbeidsrecht, consumentenrecht, verkeersrecht, woonrecht, fiscaal recht en strafrecht. Denk hierbij aan conflicten met werknemers, aankopen die niet aan de verwachtingen voldoen, verkeersongevallen en belastinggeschillen. Er zijn wel situaties wat niet wordt gedekt. Alimentatie- en echtscheidingen, beleggingen, wangedrag, fraude en criminele activiteiten worden doorgaans niet gedekt. Met de juiste rechtsbijstandsverzekering van Boveko kun je genieten van gemoedsrust, wetende dat je bedrijf gedekt is in geval van een geschil. Boveko begrijpt de unieke behoeften van bedrijven en biedt uitgebreide dekking en deskundig juridisch advies om u te helpen bij het navigeren door complexe juridische kwesties.

 

Bescherm je bedrijf en verminder juridische risico's door een rechtsbijstandverzekering van Boveko af te sluiten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de juiste rechtsbijstandsverzekering die past bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf of situatie.

Terug naar overzicht

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren.

Contact info@boveko.nl
Meet