Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697

‘Een relatie met onze klanten opbouwen’ dat is het mooiste wat er is!

‘Een relatie met onze klanten opbouwen’ dat is het mooiste wat er is!

Tim van Stek en Luuk van der Vliet zijn verzekeringsadviseurs bij Boveko. Ze zijn allebei op bijzondere wijze bij ons terecht gekomen. In dit dubbelinterview vertellen zij over hun werk, hun achtergrond, de werksfeer en de kracht van Boveko.

Tim en Luuk houden veel van - tafel – voetbal. Luuk: “Gewoon voetbal in onze vrije tijd en tafelvoetbal tijdens de middagpauze op het werk.” Tim: “Dat tafelvoetbal gaat er zeer fanatiek aan toe! We spelen een competitie, waarbij de maandwinnaar de beker een maand op zijn bureau tentoon mag stellen.”

In grote lijnen hetzelfde werk

Het is direct duidelijk dat Tim en Luuk het prima naar hun zin hebben bij Boveko. Luuk: “In grote lijnen doen we hetzelfde werk. Tim werkt ook in de buitendienst, terwijl ik altijd op kantoor ben.” Tim: “Ik ben specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daar gaat veel werk in zitten. Ik sta klanten bij en er moet ook aan onderhoud worden gedaan: aanpassingen zoals veranderde werkzaamheden, een gewijzigd inkomen of aanpassen van het eigen risico.” 

Begonnen met administratief werk

Luuk: “Behalve adviseur, ben ik ook schadebehandelaar. Daar besteed ik veel tijd aan en heeft betrekking op allerlei schades. Het is een richting waar ik mij al langere tijd in verdiep.” De wijze waarop Luuk en Tim bij Boveko terecht zijn gekomen is niet bepaald ‘standaard’ te noemen. “School paste mij minder. Via kennissen ben ik al op mijn zeventiende hier aan het werk gegaan”, vertelt Luuk. “Dat is alweer ruim vier jaar geleden. Ik ben begonnen met administratief werk, zoals bijvoorbeeld het verwerken van wijzigingen. Inmiddels heb ik mijn interesses ontwikkeld”, vervolgt hij.

Direct wederzijds vertrouwen

Tim is 31 jaar oud. Hij heeft aan het hbo Bedrijfseconomie- en Commerciële economie gestudeerd. “Ook ik kende mensen bij Boveko”, sluit hij zich aan bij Luuk. “Toen ik interesse toonde, waren we er snel uit. Er was direct wederzijds vertrouwen en nu werk ik alweer bijna drie jaar bij Boveko: dat is wat mij betreft een zeer goede stap geweest!”

Fanatieke voetballers

Luuk woont in Vuren. “Daar voetbal ik ook, in het eerste. Mijn vriendin en ik zijn al vijf jaar samen. Behalve dat ik ook graag met mijn vrienden op stap ga, heb ik een aantal mooie tripjes op mijn bucket list staan: de reis naar Las Vegas heb ik ondertussen al afgevinkt!” Tim: “Mijn situatie is vergelijkbaar maar ook anders: ik voetbal ook in het eerste, van v.v. Sliedrecht. Mijn vriendin en ik wonen samen en in juni ouders geworden van onze zoon Luca” Tim vindt het ook leuk met zijn vrienden op stap te gaan. Zijn vakanties brengt hij bij voorkeur door in de zon. “Afgelopen jaren zijn we naar Curaçao en Ibiza geweest.” 

Relatie met klanten opbouwen

De kracht van Boveko is volgens Luuk en Tim dat zij écht een relatie met hun klanten opbouwen. Tim: “Dat is zoveel waard! Wij komen altijd onze afspraak na en werken met korte lijntjes.  Niets is te gek en wij zien niemand als een nummer. We gaan veel fysiek op bezoek en dat wordt gewaardeerd.” Luuk, afsluitend: “We werken keihard, maar met een lach en gezelligheid. Die onderlinge sfeer bevalt mij heel goed. Het is juist die sfeer, waarin druk niet overheersend is, wat ik fijn vind!”

 

Ben jij door het enthousiaste verhaal van Luuk en Tim geintereseerd geraakt in werken in ons hechte team? Bekijk hier dan onze vacatures. 

Terug naar overzicht

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren.

Contact info@boveko.nl
Meet
Contact