Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697

Enerverende en spannende jaren

Vincent Bons
Vincent Bons Directeur
Enerverende en spannende jaren

Bij de terugblik over 2022 kunnen we niet anders, dan stellen dat het een enerverend jaar is geweest. Na de lange coronaperiode, heeft de oorlog in Oekraïne voor onrust gezorgd. Zaken waaraan we niet voorbij kunnen gaan. Gelukkig zijn ondernemers daadkrachtig en zitten ze niet bij de pakken neer. Schouders eronder en doorgaan met waar je goed in bent!

Bij Boveko Bedrijfsverzekeringen houden we ook van aanpakken. Daarbij stellen we onze klanten centraal. Bij ons geen bandje met een vijf minuten durende riedel voordat je wordt verbonden met de juiste afdeling. Wij nemen ‘gewoon’ de telefoon op en beantwoorden e-mails zo snel mogelijk! Het mooiste van ons werk is het bezoeken van onze relaties: met eigen ogen zien wat er speelt en leeft bij ondernemers. We zien de impact van deze bijzondere tijd én we ervaren dagelijks hoe ondernemers daar op creatieve wijze mee omgaan. Voor ons zijn deze bezoeken normaal, maar in onze branche blijkt het onderscheidend.

 

Risico’s afdekken is meer dan verzekeren

Om onderscheidend te blijven, investeren we veel in ons team. Op die manier blijven we de service geven die u van ons verwacht. Met tweehonderd nieuwe relaties over 2022, was dat zeker nodig! Cathelijn de Jong en Jeanine van Luttikhuizen zijn daarom bij ons team aangesloten. Nog belangrijker is dat we dit jaar sterk hebben ingezet op preventie en actualisering: zodat iedereen goed verzekerd is, en blijft! Preventie wordt vaak ingegeven door een strenger beleid van verzekeraars. Maar wij vestigen daar zelf ook graag aandacht op. Het is belangrijk dat je als klant precies weet waar je aan toe bent. Zo min mogelijk onverwachte zaken, met als negatief gevolg dat een uitkering uitblijft.

 

Sparringpartner

Wij verwachten dat 2023 wéér een spannend jaar wordt. Wat doen de gasprijzen? Stijgen de bouwkosten? Dalen de woningprijzen? Hoe gaan bedrijven om met het personeelstekort? Het zijn vragen waar niemand nog antwoord op heeft. Met de afschaffing van de FOR - fiscale oudedagsreserve -, de verschraling van het verzekeringsaanbod, de toenemende cyberrisico’s en de onzekerheid over de economie, blijft onze functie als adviseur onverminderd van belang. Het is prettig niet alleen te staan, maar een sparringpartner zoals Boveko te hebben. Een partner die de ‘kleine lettertjes’ wel voor je leest, en waar mogelijk voor besparingen zorgt. We doen het graag!

 

Partners

Met onze partners Van Ekeren Hypotheken & Verzekeringen en Van Ekeren Kuiper delen we ons kantoorpand in Dalem. Maar we beschikken over meer mooie locaties, zoals in Papendrecht, Leerdam en Culemborg. Komend jaar schenken we daar uitgebreid aandacht aan. We vinden onze zichtbaarheid belangrijk en hechten er waarde aan midden in de samenleving te staan!

 

Kortom, onze speerpunten voor 2023 zijn:

-       afschaffing van de FOR - fiscale oudedagsreserve -;

-       de verschraling van het verzekeringsaanbod;

-       de toenemende cyberrisico’s;

-       de onzekerheid over de economie.

 

Onze kerstbijdrage gaat naar Stichting Sosijn

Dit jaar laten we geschenken of kaarten achterwege. Wij dragen bij aan een mooi initiatief, voor mensen die het echt nodig hebben. Onze donatie gaat namelijk naar Stichting Sosijn. Zij hebben dringend behoefte aan vervoer voor hun cliënten. Stichting Sosijn zorgt voor de begeleiding van kinderen met een ernstige - meervoudige - beperking.

 

We bedanken u allemaal voor het in ons gestelde vertrouwen in 2022. Het team van Boveko Bedrijfsverzekeringen wenst u in alle opzichten een gelukkig en gezond 2023.

 

Terug naar overzicht

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren.

Contact info@boveko.nl
Meet