Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697

Nick Prenger, Adviseur Bedrijfsmatig Vastgoed bij ons Zusterbedrijf Van Ekeren Kuiper

Nick Prenger, Adviseur Bedrijfsmatig Vastgoed bij ons Zusterbedrijf Van Ekeren Kuiper

De zakelijke wereld evolueert voortdurend, en het vermogen om zich aan te passen en vooruit te denken in de vastgoedsector is van cruciaal belang. Dit besef is bij Nick Prenger van Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars diep verankerd. Het bedrijf wordt gedreven door professionaliteit, innovatie, transparantie en realisme.

Veelzijdigheid en variatie 

Sinds 2021 vervult Nick de rol van Adviseur Bedrijfsmatig Vastgoed bij Van Ekeren Kuiper. Hij adviseert onder andere over de aan- en verkoop en verhuur van commercieel vastgoed. Daarnaast is hij samen met Dennis Kuiper, een NVM-makelaar en taxateur bij Van Ekeren Kuiper, betrokken bij bedrijfstaxaties. Nick beschrijft zijn werk als bijzonder veelzijdig: "Het meest boeiende aan mijn functie is de variatie; de ene keer ben ik bezig met de verkoop van een bedrijfspand en de volgende keer ben ik samen met Dennis onderweg voor een taxatie. Bovendien brengt het werk ons naar opmerkelijke locaties, variërend van geavanceerde high-tech bedrijfspanden tot historische gebouwen, zoals een oud stadhuis."
 

Boveko en Van Ekeren Kuiper: dé zakelijke match

De synergie tussen Boveko en Van Ekeren Kuiper is snel duidelijk. Met de expertise van Boveko op het gebied van bedrijfsverzekeringen en de kennis van de bedrijfsmakelaardij van Nick en zijn collega's bij Van Ekeren Kuiper, kunnen we een allesomvattend advies bieden aan onze klanten. Dit vereenvoudigt het proces voor ondernemers met bedrijven en zorgt ervoor dat ze de juiste dekking tegen de juiste premies krijgen. De bedrijfsmakelaars van Van Ekeren Kuiper fungeren als betrouwbare bronnen van informatie en begeleiding, waardoor onze klanten gemoedsrust hebben bij het nemen van beslissingen over vastgoedtransacties en verzekeringen.
 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je weten hoe wij het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor deskundig advies.

Terug naar overzicht

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren.

Contact info@boveko.nl
Meet
Contact