Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697

Verzeker je tegen cybercrime

Jeanine van Luttikhuizen
Jeanine van Luttikhuizen Verzekeringsadviseur / Specialist Arbeidsongeschiktheid
Verzeker je tegen cybercrime

Cybercrime is in onze digitale samenleving de snelst groeiende vorm van criminaliteit. 98 procent van de ondernemers krijgt te maken met de gevolgen van cybercrime. Steeds meer ondernemers zijn zich daarvan bewust en laten de gedachte ‘dat overkomt mij niet’ los. Met de speciale Cyber- en Data Risks verzekering beperk je de schade van een cyberaanval en kun je zo snel mogelijk doorwerken. Is jouw bedrijf al verzekerd tegen de gevolgen van cybercrime?

Wij bieden een betaalbare oplossing waarmee je tegen alle financiële gevolgen van cybercrime bent verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan systeeminbraak, privacy, digitale aansprakelijkheid, hacking, afpersing én omzetverlies door cyberaanvallen.

De risico’s van cybercrime zijn niet te overzien

Jeanine van Luttikhuizen en Tim van Stek leggen als onze cyberspecialisten uit hoe we jou volledig kunnen ontzorgen op het gebied van cybercrime. “98 procent van de ondernemers krijgt te maken met de gevolgen van cybercrime”, vertelt Jeanine. “Dat is een enorm hoog percentage! Gelukkig zijn steeds meer ondernemers zich bewust van deze gevaren.”

De Cyber- en Data Risks verzekering is er al vanaf €550,- per jaar
“Het belang van data - zowel de hoeveelheid, als de toegankelijkheid - groeit”, stelt Tim. “Met onze Cyber- en Data Risks verzekering ben je voor alle onderdelen in één pakket verzekerd. Dit pakket bestaat uit hulpverlening op verschillende gebieden. Een 24/7 helpdesk, forensisch experts voor het onderzoeken van de toedracht, de omvang en het herstel. Maar ook juridische bijstand, communicatie-advies en de tijdige melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens coördineren wij.”

Een cyberverzekering bespaart naast financiële schade ook veel tijd
Jeanine: “Omdat cybercrime steeds nadrukkelijker aanwezig is, wordt deze verzekering niet meer als luxeproduct gezien. Ondernemers zijn zich bewust van de grote gevolgen door bijvoorbeeld het stelen van een laptop met data, de kosten van een bedrijfstagnatie omdat de server niet bereikbaar is of schade als gevolg van losgeld. Met het afsluiten van dit pakket, beperk je de schade en zorg je voor zo min mogelijk ‘downtime’ wanneer je het slachtoffer wordt van cybercrime.”

Nieuw gezicht bij Boveko Bedrijfsverzekeringen
Jeanine van Luttikhuizen werkt sinds september 2022 als verzekeringsadviseur bij Boveko Bedrijfsverzekeringen. Ze is 27 jaar oud en is geboren en getogen in Groot-Ammers. “Ik woon daar nog steeds, met mijn vriend. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden uit eten of sta ik zelf in de keuken. Fit zijn en blijven vind ik belangrijk: daarom ga ik graag op pad in onze mooie omgeving!” Jeanine vervolgt: “Ik was op zoek naar een uitdaging en Boveko Bedrijfsverzekeringen kwam op mijn pad. Mijn ex-collega Cathelijn de Jong werkte hier al en via haar is het contact gelegd. Ik richt mij als verzekeringsadviseur vanuit de binnendienst op allround verzekeringen. Daarin vorm ik een team met Tim van Stek.” 

Gezelligheid en hard werken gaan hand in hand
Jeanine voelt zich als enthousiast, vrolijk en oplossingsgericht persoon helemaal op haar plaats. “We vullen elkaar aan! De kracht van Boveko Bedrijfsverzekeringen is dat we laagdrempelig en persoonlijk zijn: zowel naar onze klanten áls intern. Gezelligheid en hard werken gaan hand in hand! De diversiteit en het contact met klanten, zowel zakelijk als particulier, maakt mijn werk aantrekkelijk. We kennen onze klanten goed en dat spreekt me aan. We leveren persoonlijk advies op maat!”

Wil je meer weten over onze verzekering tegen cybercrime? Neem dan contact op met Jeanine of Tim. 

Terug naar overzicht

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren.

Contact info@boveko.nl
Meet
Contact