Waarom een bedrijfsautoverzekering?

Voor je eigen auto heb je waarschijnlijk een prima autoverzekering. Logisch, want je wilt niet voor verrassingen komen te staan of zonder vervoer zitten als er onverhoopt iets gebeurt. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor je bestelauto en je zakelijk wagenpark. Kies daarom een bedrijfsautoverzekering die bij je bestelauto(’s) past en zorg dat jij en jouw medewerkers goed verzekerd de weg op gaan.

 
Image

Een bedrijfsautoverzekering kiezen

Je kunt kiezen tussen drie hoofddekkingen. 

  • De Wettelijk Aansprakelijkheid-verzekering (WA) is verplicht.
    De WA dekt de schade die je met je motorrijtuig aan anderen of andermans spullen toebreng. 
  • Een WA + beperkt casco verzekering vergoedt de schade die je aan anderen of andermans spullen toebrengt en ook schade aan je eigen auto die ontstaat door brand, ontploffing, diefstal, inbraak, storm, hagel en overstekende dieren. 
  • De WA + casco verzekering (in de volksmond "All Risks") vergoedt naast WA schade ook de schade aan je eigen auto. Je kunt je bedrijfsautoverzekering uitbreiden met een schadeverzekering inzittenden en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand.

Bedrijfsautoverzekering afsluiten

Zoek je een bedrijfsautoverzekering voor je onderneming met aantrekkelijke voorwaarden en een voordelige premie? Neem dan contact met ons op. Wij nemen uitgebreid je wagenpark en wensen door en vergelijken het aanbod van talloze verzekeringsmaatschappijen. Vervolgens informeren wij je over de mogelijkheden. Zo vinden wij samen met jou de bedrijfsautoverzekering die past bij jouw bedrijf en werkzaamheden. Uiteraard sluiten wij graag voor jou de bedrijfsautoverzekering af.

Contactformulier