Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Verzekeringen

Ieder bedrijf is uniek en verandert continu. Wij verzorgen daarom verzekeringen op maat en zorgen dat deze met jouw bedrijf mee groeien. Maar het allerbelangrijkst: Boveko is altijd dichtbij en blijft met jou in contact. We streven naar de beste verzekeringsoplossing tegen de juiste voorwaarden en een altijd eerlijke premie. We zijn volledig thuis in verzekeringsland, kennen alle ingangen, kleine lettertjes en onderhandelen met verzekeraars over de verzekeringsconditites. Maar eigenlijk draait het maar om één ding: gewoon goed verzekerd zijn op het moment dat jij het nodig hebt.

 

Met ruim 40 verzekeringsmaatschappijen, van de grotere verzekeraars zoals de Goudse, NN, ASR, NH1816 tot de kleinere gespecialiseerde verzekeraars zoals SAA, Surebusiness en ABW, bieden we je altijd een onafhankelijk advies. Daarnaast nemen we het nodige uitzoekwerk uit handen, geven we je passend preventieadvies en kun je rekenen op volledige schadebehandeling van onze experts.

Heb jij een onderneming in de hieronder genoemde branches? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze branchespecialisten staan voor je klaar. Binnen iedere branche bieden we maatwerk, van van ZZP’er tot groot zakelijk en van MKB tot stichting.

Kennismakingsgesprek inplannen

Verzekeringen
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact