Waarom een bedrijfsgebouwenverzekering?

Als ondernemer heb je nagedacht over de plaats waar je jouw producten of diensten ontwikkelt en realiseert. Je bedrijfspand is daarmee een belangrijk onderdeel van je onderneming: het is de 'thuishaven' van je bedrijf. Net als voor een woonhuis is het verstandig een goede opstalverzekering voor je bedrijfspand af te sluiten. Zo bescherm je jouw zakelijke 'thuishaven' tegen schade door bijvoorbeeld brand of storm.

Image

Wat valt onder een bedrijfsgebouwenverzekering?

Standaard valt brand, bliksem, storm, inbraak of een poging daartoe, sneeuwdruk en hagel, regen en leidingwater, hak- en breekwerk dat nodig is om een schade op te sporen, omvallende voorwerpen, zoals hijskranen en bomen of gebouwen en schade die je maakt om erger te voorkomen onder de dekking. Je bedrijf is echter uniek en vereist te allen tijde maatwerk. Een goed advies van een onafhankelijke specialist is dan onontbeerlijk. 

Welke opstalverzekering past bij jouw bedrijf?

De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wij komen graag bij je langs om jou en de 'ziel' van je bedrijf te leren kennen en om met eigen ogen je vestigingslocatie en bedrijfspand te bekijken. Wij kunnen dan precies in kaart brengen welke opstalverzekering jij in jouw specifieke situatie nodig hebt en welke eventuele aanvullende dekkingen wij je kunnen adviseren. Neem direct contact op met Boveko!

Contactformulier