Waarom een bedrijfsrechtsbijstandverzekering?

Een (goede) rechtsbijstandverzekering ontbreekt vaak in de verzekeringsportefeuille van de ondernemer. Voornoemde verzekering hoort zonder meer in je verzekeringspakket thuis. Het aantal juridische conflicten neemt toe in de verhardende en steeds complexere maatschappij. Ook voor jou als ondernemer.

Welke risico’s dekt een rechtsbijstandverzekering?

De verzekering biedt ondersteuning, advies en vergoeding van advocaten- en proceskosten bij juridische conflicten met onder andere personeel, klanten, het leveren van goederen en diensten door leveranciers, koop, huur en onderhoud van een bedrijfsruimte en sociale wetgeving.

De meeste rechtsbijstandverzekeraars bieden een algemene dekking aan en kan worden uitgebreid met specifieke aanvullende dekkingsrubrieken. Zo kan een voor jou een op maat gesneden zakelijke rechtsbijstandverzekering worden samengesteld.

Een voordelige bedrijfsrechtsbijstandverzekering

De premie van een bedrijfsrechtsbijstandverzekering valt in het niet bij het gemiddelde uurtarief van een advocaat. Dat is mooi meegenomen. Je wilt echter ook de beste voorwaarden in combinatie met een scherpe premie.

De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen Boveko geven je een onafhankelijk advies en kunnen voor jou een op maat gesneden zakelijke rechtsbijstandverzekering voor jou als ondernemer en voor je bedrijf afsluiten. 

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We helpen en adviseren je graag.

Image

Contactformulier