Waarom een elektronicaverzekering?

Apparatuur speelt een belangrijke rol in een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan computers, telefooncentrale, kassasystemen of specialistische apparatuur. Het zal je maar overkomen dat brand in de serverruimte ontstaat. Je elektronische apparatuur zijn onmisbaar voor je bedrijfsvoering. Als deze door bijvoorbeeld diefstal en/of brand onbruikbaar raken, kan dat voor grote problemen zorgen. 

Waarom een elektronicaverzekering afsluiten?

  • Als je jouw apparatuur vaak meeneemt buiten je bedrijf;
  • Als je de apparatuur uitgebreider wilt verzekeren dan onder de reguliere brand- en inventarisgoederenverzekering;
  • Als je bedrijf afhankelijk is van apparatuur.

Met de elektronicaverzekering is de apparatuur binnen je bedrijf gedekt tegen alle van buiten komende onheilen, zoals brand en diefstal. Schade door eigen gebrek is standaard meeverzekerd.

Image

Zijn er ook aanvullende dekkingen mogelijk?

Er is een aanvullende dekking mogelijk buiten je bedrijfsgebouw. Zo kun je verzekerd op pad met bijvoorbeeld laptops, PDA's en digitale foto- en filmapparatuur. Je hebt zelfs de mogelijkheid om werelddekking af te sluiten. Herstel van je administratie (reconstructiekosten) is mee te verzekeren.

Persoonlijke benadering

De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wij komen graag bij je langs om jou en de 'ziel' van je bedrijf te leren kennen en om met eigen ogen je vestigingslocatie en bedrijfspand te bekijken. Wij kunnen dan precies in kaart brengen welke elektronicaverzekering (eventueel) in combinatie met de brand- en inventarisgoederenverzekering jij in jouw specifieke situatie nodig hebt en welke eventuele aanvullende dekkingen wij je kunnen adviseren. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contactformulier