Wij helpen je met zorg kiezen

Een zorgverzekering (basispakket) is verplicht voor iedereen in Nederland. Zo is iedereen verzekerd voor de meest voorkomende zorgkosten. Je kunt echter je zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende- en/of een tandartsverzekering. Wat je naast de zorgverzekering aanvullend aan zorgkosten wilt verzekeren, is heel persoonlijk. Neem daarom de tijd om een zorgverzekering en eventueel een aanvullende- en/of tandartsverzekering te kiezen die past bij je behoeften.

Zorgverzekering vergelijken

De verstrekkingen in het basispakket zijn bij elke verzekeraar hetzelfde. De mogelijkheid bestaat wel dat er verschillen zijn in de hoogte van het vergoedingspercentage bij niet gecontracteerde zorg, De premie voor de basisverzekering verschilt per zorgverzekeraar. 

Het soort verstrekkingen en de hoogte van de vergoeding per verstrekking in de aanvullende pakketten verschilt per zorgverzekeraar. Het vergelijken van de voorwaarden is intensief en complex. Is een zorgverzekering van zorgverzekeraar CZ geschikt voor jou? Wij vergelijken de zorgverzekering op alle belangrijke verstrekkingen en voorwaarden en geven je een gedegen en betrouwbaar advies.  

Je zorgverzekering opzeggen of aanpassen

Ben je voornemens om je zorgverzekering aan te passen of op te zeggen? Je zorgverzekering vergelijken kan het hele jaar. Het opzeggen of overstappen met je zorgverzekering kan in de meeste gevallen éénmaal per kalenderjaar. De verzekeringsadviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen helpen je graag bij het vinden van de juiste zorgverzekering en zorgen ervoor dat je 'oude' zorgverzekering op tijd wordt opgezegd.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Laat ons die zorg uit je handen nemen! Jouw zorg is onze zorg.